Cum joggingowi jucătorii trebuie să păstreze picioarele lor – sfaturi Ioan Fitschen

foto6Dacă sunteți un alergator de maraton sau un hobby de sportivi – medical de îngrijire picioare-în orice caz, este util. Campion European Yang Fitschen și un kinetoterapeut Thomas more Scholl în jurul dau sfaturi, pantofi de sport, piste de șosete și  un tratament corect vezicule.

Mancarea.. picioarele Noastre sunt minuni de evoluție. 26 de oase, 33 de articulatii, mai mult de 100 de ligamente și mai mult de 200 de Tendoane transforme într-un rafinat operă de artă. Dacă pe asfalt, Iarba sau nisip, pas cu pas, ele ne aduc. Toată viața avem nevoie de la ei de performanță maximă, fără ea, vă mulțumesc suficient. Printre alergători cerințele de încă câteva ori mai mari.

De la Ioan Fitschen de la TV Wattenscheid totul se învârte în jurul valorii de curse de cai. Picioarele lui de capital. În acest moment, cel mai bun germană alergator de maraton, care a câștigat în 2006 titlul de campioni ai Europei la 10 000 de metri, chiar s-au căsătorit în adidasi. „Dar numai într-un BIROU”, spune el, „în biserică, m-am decis, cu toate acestea, pentru a pielii.” 35 de ani de Fitschen și un kinetoterapeut Thomas more Scholl știu cum să se comporte bine pe jos: De la îngrijirea unghiilor investiții considerabile, jante din cap până în alegerea optimă de alergare pantofi.

Medical de îngrijire picioare util pentru sportivi?

În fiecare caz. Nu doar pentru alergători de elită, ca Ioan Fitschen, care, cu usurinta de a se descurca în anul 2000 km într-o săptămână și până la 230 de kilometri se antrenează, dar și pentru sportivii amatori. „Investiții de 20 de euro”, spune Thomas more Орехова, ingrijirea unghiilor, atunci când cele mai multe greșeli făcute. Aproape fiecare jucător are prea unghiile lungi. Sau unghiulară, unghiul sau навощено. În cazul în care unghia iese în evidență, în plus, încalcă el degetul. Și atât de rău problemă: există o infecție.”

Alergător picioarele arata diferit?

Ei bine, da, desigur. Masonii au amprentele degetelor de la mâini, alergător de pe picioare. Dar corneea rotor are sens. Nu trebuie să îndepărtați prea mult cu el scrâșnirea. „Piele, care apare prin volumul de muncă, îndeplinește funcția de protecție pentru picioare”, spune Шолль, care funcționează deja de peste 20 de ani pe watt separator olimpice de foc.

Ce să fac împotriva bule sau chiar albastru unghiile?

Când Ioan Fitschen se întoarce din tabără de antrenament din Kenya, este de multe ori albastre sau negre unghiile de la picioare, ca vii. „Dacă am petrece acolo pe teren accidentat, la aproximativ 35 km corect Schmackes, picioarele sunt afectate”, spune Fitschen. „Poate растачивание de unghii, pentru a oferi ameliorarea durerii. Albastru unghia se dizolvă în orice caz, într-o zi”, spune nuc.

foto9

Vine albastre degetele cu unghiile, pentru că, cu picioare lungi, de creștere și așa degetele împinge presat pantof. Prin urmare, nu poți niciodată exact, dreptul de pantofi pentru a alege de la distanțe mari. Pentru urinare Fitschen instrument în bagajul dumneavoastră. Cu steril Pieksern deschide urinare și клеили apoi, cu ajutorul unui Plasture.

Se poate lucra cu fiecare șosete?

Se poate, dar există un risc de care aveți nevoie, și apoi blister, în creștere în mod semnificativ. Benzile de șosete au cusături sau nu, cel puțin. Acestea sunt rezistente la alunecare. Jucătorul are o mult mai bună Aderență la pantofi. „Alerg șosete iubește cu un trunchi subțire, pentru că este un sentiment între picioare și pantofi este mult mai intens”, spune Fitschen. Unii alergători prefera absolut plat șosete, care nu sunt vizibile din exterior. Germania, cel mai bun jucător nimic nu ține: „arata foarte bine, dar dacă sunteți de alunecare, se pune presiune pe tendoanele lui ahile. Șosetele trebuie să acopere gleznele.”

Acest lucru ar trebui să fie ciorapi de compresie?

Acest lucru ar trebui să încerce fiecare jucător. În același timp, atunci când ciobanesc бегунья Sabrina Mockenhaupt întotdeauna merge în genunchi ciorapi de compresie la început, refuză să Fitschen. „Le-am purtat în avion, în timpul unui zbor lung”, spune el, „la tromboze-de prevenire.”

Cât de multe Perechi de pantofi nevoie de un jucător, desigur?

Nu. Desculț întărește picioarele și relaxat. Fitschen îmi place să alerge după o zi plină de ritm de antrenament cu picioarele goale prin iarbă. Uneori se determină până la opt kilometri Desculț bloc de pe Iarba sau pe plaja.

Cât de multe Perechi de pantofi pentru alergători sens?

Aceasta spre deosebire de alergători pentru alergători. Hobby degetul mare vine cu o Pereche. Cu toate acestea, ar trebui să fie conștienți de aleasă de Cuplu. În bune magazine de sport vă va sfătui în mod individual. Fitschen are șapte Perechi simultan în favoarea. Alegerea depinde de tipul de sol și de tipul de antrenament. Ele diferă grele și au experiențe de viață. De obicei, spune schimburi adidași de la 1000 la 2000 de kilometri. Atenuarea apoi dispare. Dar aceasta este doar valoarea estimată, deoarece în funcție de tipul de pantofi, greutatea rotorului și așa mai departe, speranța de viață variază. Jan Fitschen a lor preferat de pantofi. Acestea sunt deosebit de rapid. La sfârșitul lunii aprilie, ar trebui să-l poarte apoi pe un nou record pe 42,195 km de traseu. Până în prezent se păstrează pantofii și picioarele bine îngrijite.foto6